портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

79 дітей Донеччини направились на відпочинок та оздоровлення до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на VІІ тематичні зміни

Опубліковано 09 серпня 2021 року, 17:14

79 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на VІІ тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», в тому числі 44 дитини з 6 серпня - до українського дитячого центру  «Молода гвардія» у  Одесі на VІІ тематичну зміну «Моя країна - Україна» та 35 дітей з 8 серпня - до  міжнародного  дитячого центру «Артек» у Києві на VІІ тематичну зміну «Наша земля - Україна».

Головним завданням програми тематичної зміни «Моя країна - Україна» ДП «УДЦ «Молода гвардія» є національно-патріотичне виховання.

Протягом тематичної зміни відбудеться спортивний фестиваль, який збирає дітей з різних куточків України, де вони матимуть змогу демонструвати свої сили у різних видах спорту, ділитися досвідом, історіями успіхів та перемог з іншими спортсменами. Головними подіями зміни стануть – День Державного Прапора України та 30-річний ювілей Незалежності України.

В рамках тематичної зміни «Наша земля - Україна» у ДПУ «МДЦ «Артек» відбудеться фестиваль областей і міст України, презентація культурно-мистецьких і соціально-освітніх регіональних проєктів щодо національно-патріотичного виховання нової генерації українців.

Головними подіями зміни  також стануть урочисті заходи 30-тої річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України. Крім того для дітей проведуть   театралізований освітній квест «Вижити в 90-х», парад міст України, працюватимуть креативні майстерні «Алея ментальних мап областей» та пленер Арт-село «Артеку», а також відбудеться театральний фестиваль «Глобус України», шоу «БУМ: Батл Українських Міст» та брейн ринг «Україна – моя земля».

Зміна триватиме 21 день.

Наступна зміна в ДПУ «МДЦ «Артек» планується з 03 вересня 2021 року, в ДП «УДЦ «Молода гвардія» - з 04 вересня 2021 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.