портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Провели акцію молоді 'Квітка пам'яті'

Опубліковано 09 травня 2023 року, 10:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

8 травня, у День пам'яті та примирення, Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів акцію для молоді  "Квітка пам'яті". Із метою підготовки до акції, 3 травня провели майстер-клас з виготовлення значка 'Квітка пам'яті'. Силами 12 волонтерів і волонтерок виготовили близько 150 маків із фетру. 

Вчора, 8 травня естафету Акції перейняли випускник і випускниці школи волонтерства "Технологія добра". На Європейській площі м. Вінниця біля символічних пам'яток (меморіал Слави, "Вічний вогонь" та пам'ятник Пам'яті Небесної Сотні та Героїв АТО) нагадали перехожим про цей день в історії. В знак вшанування пам'яті загиблих у Другій світовій війні дарували виготовленні волонтерами 'Квітки пам'яті'. В іншій частині міста одна з волонтерок також нагадала своїм знайомим в осередку громадських активістів про цей знаковий День і подарувала "Квітку пам'яті".  

Хто не боїться подивитись в правду історії - той перемагає. Пам'ятаємо! Переможемо! Захід відбувся за підтримки управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

За інформацією управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації