портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Активісти Покровської молодіжної ради об’єднують зусилля з колегами із Мирнограда, щоби разом діяти й наближати Перемогу

Опубліковано 07 вересня 2023 року, 18:38 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Молодіжний актив Покровської громади навіть не думає про те, щоб падати духом попри велику війну та усі труднощі, пов’язані з воєнним часом. Ба більше, молодь об’єднує зусилля, щоби разом працювати та наближати Перемогу.

7 вересня представники Покровської молодіжної ради зустрілися зі своїми колегами з Мирнограда, щоб познайомитися, налагодити дружні зв’язки та поділитися досвідом волонтерської діяльності.

Зустріч відбулась у місцевому закладі, яке називають «Кафе Перемоги» – адже саме тут молодь найчастіше збирається, щоб долучатися до допомоги ЗСУ.

Молодіжні лідери Олександр Нестеренко, Андрій Частов, Андрій Пузіков разом з членами Покровської молодіжної ради нового складу радо вітали гостей та запропонували їм взяти участь у майстер-класах:

Плетіння маскувальних сіток. Молодь Покровська вже має чималий досвід цієї діяльності, до якої долучаються небайдужі мешканці міста. Разом вони виготовили та відправили на передову маскувальні сітки та «чугайстри» – маскувальні костюми для військових.

Розфарбовування гільз. Наші молодіжні лідери – волонтери регулярно возять допомогу для військових до найгарячіших точок фронту. З таких поїздок повертаються із «сувенірами» - відпрацьованими гільзами. Учасники майстеркласу перетворювали їх на патріотичні вироби, кошти від продажу яких підуть на допомогу армії.

Виготовлення оберегів. Член Національної організації скаутів України, засновниця скаутського руху у нашій громаді Наталія Клімова вчила молодь виготовляти ляльки-обереги на здоров’я та довге життя. Їх часто дарують військовим та парамедикам з вірою в Перемогу та ЗСУ!

«Покровська молодіжна рада нового складу вже працює. Тішить, що наша молодь має такий потужний актив. Вони повні ідей, енергії, бажання працювати та покращувати життя громади і України», - сказала заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Зустріч вийшла дуже плідною та теплою. Прощаючись, молодь домовилась, що такі заходи стануть традиційними.