портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Авдіївка - під шквальним вогнем ворога, Краматорськ зазнав ракетного обстрілу: є поранені, зруйновано школу та амбулаторію

Опубліковано 25 лютого 2023 року, 18:45

Авдіївка - під шквальним вогнем ворога. За неповний день сьогодні росіяни вже двічі обстріляли місто з артилерії, один раз - танками, завдали авіаракетного удару, а також ударів Градами. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Снаряди та ракети прилітали по житлових кварталах та промзоні - поранено щонайменше 1 людину.

- Авіаракетним ударом росіяни зруйнували школу №2 - опорну школу, яку тільки у 2021 році ми відкрили після повної реконструкції. З її ремонтом нам неабияк допоміг уряд Литви — він виділив понад 700 тисяч євро на новітнє оснащення для школи, зазначає очільник області. - Школа була однією з найкращих в області, тепер же тут - самі руїни. Це і є суть російського світу - нищити те, що інші довго й старанно будували.

Щонайменше одна людина поранена внаслідок ракетного обстрілу Краматорська рашистськими окупаційними військами. Росіяни вдарили ракетою по житловій забудові. Влучили і зруйнували місцеву амбулаторію. 

Деталі атаки й масштаби руйнувань поки що встановлюються. Пораненій людині надали необхідну допомогу та доправили до лікарні.