портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Автобусне сполучення з низкою прифронтових населених пунктів на Донеччині відновиться наступного тижня

Опубліковано 20 липня 2021 року, 09:59

Відновлення автобусного сполучення прифронтових населених пунктів Бахмутка, Жованка, Майорськ, Світлодарськ, Миронівський,  Луганське, Новолуганське, Травневе, Гладосове, Роти, Клинове, Відродження та інших з містами Бахмут та Світлодарськ почнеться наступного тижня.  Про це йшлося на онлайновій зустрічі заступника голови Донецької  облдержадміністрації Вадима Філашкіна з представниками міжнародних гуманітарних організацій. 

Від початку російської агресії тут був відсутній будь-який транспорт, що значно ускладнювало життя місцевого населення.

«Ми дуже вдячні за таку підтримку усім, хто брав участь у реалізації проєкту. Це надзвичайно складна, але потрібна робота. За останні два  роки за кошти обласного бюджету особовим складом ДСНС   відновлено понад дві тисячі житлових будинків вздовж всієї лінії розмежування, і люди повертаються до своїх домів. Спільна задача для нас всіх – забезпечити їх усім необхідним», - наголосив Вадим Філашкін.

Проєкт з надання транспортних послуг реалізується благодійним фондом «АДРА» та ГО «Проліска». Розрахований він на один рік, після чого обов’язки з перевезення людей перейдуть до місцевих органів влади.