портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця - дипломант І ступеня півфіналу Всеукраїнської премії у галузі дитячої та юнацької творчості «Надія нового покоління»

Опубліковано 29 травня 2023 року, 10:38 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Духовий оркестр Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця (керівник Юрій Дахновський) 28 травня 2023 року став дипломантом І ступеня півфіналу Всеукраїнської премії у галузі дитячої та юнацької творчості «Надія нового покоління» (м. Львів).

У другому турі колектив було нагороджено відзнакою «Кращий інструментальний колектив». Здобувачі освіти та викладачі коледжу отримали безліч позитиву від участі в урочистих заходах премії і такі важливі у цей час слова підтримки від членів почесної експертної ради. З деякими з них оркестранти мали честь поспілкуватися особисто. Оксана Білозір, народна артистка України, дуже тепло та щиро зустріла колектив. Геннадій Шкура, директор Українського державного центру позашкільної освіти МОН України, при врученні нагород відзначив виконавську професійність оркестру та його яскравий виступ.

Фінальне нагородження конкурсантів проходило на великій сцені у прямій трансляції. Символічно, що сама назва премії «Надія нового покоління» повністю відображає діяльність наших здобувачів освіти, адже вони в страшні для всіх нас часи війни стійко працюють, підтримують і поширюють прекрасне українське мистецтво.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації