портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця вітає наших захисників

Опубліковано 24 березня 2023 року, 17:08 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Уже дев’ятий рік поспіль 26 березня наша країна відзначає День Національної гвардії України, який був запроваджений Указом Президента України № 148/2015 від 18 березня 2015 року.

Причиною прийняття такого рішення стало величезне значення цього формування в обороні державних кордонів та захисту інтересів українських громадян.

З нагоди цього професійного свята 24 березня 2023 року в Бахмутському фаховому коледжі культури і мистецтв імені Івана Карабиця (м. Кам’янець- Подільський) урочисто вітали бійців Національної гвардії України та курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ. Студентами та викладачами коледжу було підготовлено святковий концерт «Сила, мужність, незламність».

Тематичні номери концертної програми Духового оркестру під керівництвом Юрія Дахновського висвітлювали різні моменти з героїчного шляху воїнів Національної гвардії - від мужньої боротьби з агресором до моментів мирного життя після Перемоги.

На заході були присутні народний депутат України Ігор Марчук та директор департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради Дмитро Назаренко, які приєдналися до привітань у атмосфері шанобливості та безмежної вдячності нашим захисникам.

Слава Україні!!!

Героям Слава!!!

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації