портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бажання працювати та готовність до змін – формула успіху, яка працює

Опубліковано 31 липня 2023 року, 10:36 , Донецький обласний центр зайнятості

Участь у суспільно корисних роботах нерідко допомагає безробітним проявити професійні здібності, зарекомендувати себе перед потенційним роботодавцем та у підсумку отримати постійне місце роботи.

Так, до Дружківського міського центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулася Лариса Пилипенко. За освітою вона технік-технолог. На той момент вакансій за її професійним досвідом були відсутні. Кар’єрна радниця запропонувала жінці взяти участь у суспільно корисних роботах. Пані Лариса погодилася на тимчасову зайнятість у якості підсобного робочого на комунальному підприємстві «Комсервіс». Під час виконання робіт вона зарекомендувала себе як відповідальна, працьовита та надійна працівниця.

Через деякий час на підприємстві з’явилась вакансія майстра дільниці. Не зважаючи на те, що Лариса Пилипенко отримала незначний досвід роботи у цій сфері, в першу чергу цю роботу запропонували їй. Жінку повністю влаштовували умови праці, і після успішного стажування вона була прийнята на постійну роботу.

«Фахівці служби зайнятості допомогли розкрити себе, знайти роботу та впевнено дивитись у майбутнє», – розповіла колишня безробітна.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості