портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Безбар’єрність при працевлаштуванні: приклад зі Слов'янська

Опубліковано 07 жовтня 2024 року, 10:08

🤝 Безбар’єрність при працевлаштуванні

👉 Суспільна норма сьогодення – це безбар’єрність. Економічна її складова включає забезпечення умов та можливостей для працевлаштування таких груп, як молодь, жінки, літні люди, дорослі з інвалідністю. І активні програми служби зайнятості допомагають це реалізувати.

♿️ Прикладом є працевлаштування людини з інвалідністю Вадима. Пошукач втратив роботу в 2022 році. Спочатку довгий час намагався знайти її самотужки, а влітку звернувся за консультацією до рекрутерів Слов’янського міського центру зайнятості. Уточнивши вимоги до роботи та врахувавши медичні рекомендації, фахівці звернулись до підприємця Артура Манвелова.

🧰 Бізнесмен працює в Слов’янську понад 20 років – займається пошиттям взуття👢 для місцевої торгівельної марки Salon Madam. Фахівці центру зайнятості зв’язались з майбутнім роботодавцем та запропонували прийняти на роботу Вадима з компенсацією фактичних витрат за облаштування для нього робочого місця. Після вдалої співбесіди пошукач був працевлаштований на посаду проклеювача.

✅ В результаті Вадим має бажану роботу, а роботодавець зміг придбати обладнання для робочого місця – брусовочну машинку для жорстких матеріалів, та отримати компенсацію своїх витрат.

А фахівці Слов’янського міського центру зайнятості запрошують роботодавців до співпраці! Разом, поєднавши можливості служби зайнятості з Вашими прагненнями, створимо безбар’єрний простір!

🔖 Єдиний портал 💻 вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

🔖 Чат-бот 📲 Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram https://t.me/DonOczBot

🔖 Call-центр 📱 Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67

За матеріалами Слов'янського центру зайнятості