портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бібліотечна спільнота Донеччини долучилася до звітно-виборної конференції ГО «Донецьке обласне відділення Всеукраїнської громадської організації Українська бібліотечна асоціація»

Опубліковано 28 травня 2021 року, 09:00 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Бібліотечна спільнота Донеччини долучилася до онлайнової звітно-виборної конференції ГО «Донецьке обласне відділення Всеукраїнської громадської організації Українська бібліотечна асоціація», яка відбулась 26 травня. 

Із 205-ти членів ГО, кількість зареєстрованих учасників події на платформі ZOOM - склала 168 осіб. Під час Конференції було заслухано звіт голови громадської організації Л. М. Мельник про діяльність організації за період 2017-2020 рр. У своїй доповіді вона відзначила позитивну роботу книгозбірень області та своє бачення місії та ролі бібліотек, їхньої цінності для українського суспільства, обґрунтувала діяльність Донецького відділення УБА, як потужного осередку з розвитку бібліотечної справи.

Новим головою ГО «Донецьке ОВ ВГО Українська бібліотечна асоціація» обрано Василенко Юлію Станіславівну, директорку комунального закладу «Донецька обласна бібліотека для дітей» м. Маріуполь. До складу президії Донецького відділення увійшли провідні фахівці бібліотек області у кількості 11 осіб. Головою ревізійної комісії обрано Лимаренко Наталію Василівну, бібліотекаря Донецької обласної бібліотеки для дітей.