портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Благодійна організація «БФ «Карітас Краматорськ» відзначає своє п’ятиріччя

Опубліковано 21 лютого 2020 року, 20:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулися урочисті заходи на честь п’ятої річниці від дня заснування Благодійної організації  «БФ «Карітас Краматорськ». Привітати колектив та керівника організації Василя Іванюка завітала директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова. Вона подякувала за співпрацю та привітала команду «Карітас». 

«Протягом цих п’яти нелегких, але цікавих років, ви завжди були поруч з Донецькою облдержадміністрацією, підтримували наші соціальні ініціативи, були радниками та помічниками. Своєю наполегливістю, принциповістю та відданістю людям ви заслужили любов та повагу усього суспільства, стали прикладом для інших благодійників та справжніми друзями для тисяч тих, хто отримав вашу допомогу. Щиро дякую вам за співпрацю та сподіваюсь, що і надалі ми спільно продовжимо робити все можливе для покращення життя мешканців Донеччини!», - наголосила директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова. 

Нагадаємо, «БФ «Карітас Краматорськ» протягом п’яти років провів величезну роботу з підтримки і захисту внутрішньо переміщених осіб та людей, які опинились у скрутних життєвих ситуаціях.