портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Благодійний аукціон у Донецькій області зібрав на дрон 9 650 гривень

Опубліковано 28 грудня 2022 року, 20:54 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Відбувся благодійний аукціон, організований управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації за підтримки Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та ініціативи обласної молодіжної ради.

Під час аукціону було продано понад 20 лотів, які були створені дітьми та молоддю Донеччини, зокрема з Удачненської селищної ради, м. Маріуполь, м. Краматорськ, с. Предтечине, с. Вільне Волноваського району, м. Торецьк, м. Донецьк, м. Бахмут, с. Званівка. 

Серед лотів були картини, іграшки, мило, книги, екосумки, святкові ікебани, футболки, прикраси й інші вироби. Кожен витвір унікальний, тому що всі представлені лоти було створено вручну та наповненні  бажаннями перемоги та любові до України.

Всі вилучені кошти з благодійного аукціону буде спрямовано на виробництво ударного комплексу "Інквізітор". Це перший донецький дрон-розвідник для ЗСУ

Детальніше про дрон в статті - http://surl.li/efiak 

Якщо ви з якихось причин пропустили аукціон, але хочете долучитися до збору коштів на дрон, залишаємо:

Номер картки банки → 5375 4112 0174 0151

Або посилання на банку для  донатів  https://send.monobank.ua/jar/AKkXPgNw7P

Управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації