портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Благодійний фонд «Слов’янське серце» організував заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Опубліковано 01 червня 2023 року, 22:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

У м. Кривий Ріг благодійним фондом було відкрито простір, дружній до дітей, і це стало дійсно святковою подією. З приємними побажаннями звернулись до учасників та учасниць заходу представники відділу освіти та керівниця Фонду.  А потім драйву всім присутнім додали запальні пісні, танці, флешмоб дітей з фасилітаторами. Також малеча була у захваті від можливості покерувати міні-автомобілями та пограти в аерохокей.

«Відкриття кожного простору – це велика робота «до» та «після», - розповідає голова правління БФ «Слов’янське серце» Наталі Киркач. – У співпраці з партнерами, місцевою владою ми вирішили багато організаційних питань. Навіть у складні воєнні часи наші  спеціалісти знаходять можливість закупити для просторів обладнання та матеріали, які відповідають стандартам якості і є безпечними для дітей. Наші фасилітатори є кваліфікованими спеціалістами, які проходять навчання і впроваджують інноваційні програми та методи психосоціальної підтримки дітей. А головне – вся наша команда з любов’ю і повагою ставиться до дітей, і це одна з важливих складових популярності і успішної роботи наших дитячих просторів. Ми чекаємо юних мешканців м. Кривий Ріг за адресою: вул. Соборності, 20-Г. Усі активності проводяться безкоштовно».

Захід проведено в рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення базових потреб і потреб у захисті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» за фінансової підтримки Save the Children in Ukraine  Save the Children. Він був підготовлений  сумісно командами Комунального закладу освіти «Криворізька спеціальна школа «НАТХНЕННЯ» Дніпропетровської обласної ради і фасилітаторів благодійного фонду «Слов’янське серце», задіяних у  проєктах «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення базових потреб і потреб у захисті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» та «Гуманітарна дія для сталої системи захисту та піклування про дітей в Україні» (EU Delegation). 

А у м. Полтава команда БФ «Слов’янське серце» встигла привітати дітей зі святом і безпосередньо в просторі, і на виїзній локації. Ігри на свіжому повітрі, конкурси, змагання - все це діти обожнюють і ніколи не втомлюються від цього.  Також творчі майстер-класи ніколи не залишають байдужими дітей. Хлопчики та дівчата виготовляли поробки, малювали, спілкувались, жартували і ділились враженнями від свята.

«Я  нещодавно переїхав в Полтаву з іншого міста з батьками, тому що вдома стріляють, там небезпечно. - каже Ілля (ім'я змінено). – Мені було сумно, але сьогодні батьки привели мене на це свято, і мені дуже сподобалось, мій настрій покращився. А ще я зробив цього янгола і загадав бажання: щоб війна закінчилась».

Захід проведено в рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення базових потреб і потреб у захисті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» за фінансової підтримки Save the Children in Ukraine  Save the Children.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації