портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Борці Донеччини греко-римського стилю здобули «золото» і «срібло» на змаганнях у Хорватії

Опубліковано 29 травня 2023 року, 14:58 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

27-28 травня в хорватському місті Пореч відбувся традиційний ХХХV міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Adriatic Trophy», що зібрав спортсменів до 20 років із різних країн. Збірна України U20 перемогла в командному заліку змагань із 8 нагородами, дві з яких здобули представники Донецької області, повідомляє управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Чемпіоном турніру у ваговій категорії до 55 кг став Нікіта Дементієв з Маріуполя – вихованець Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко-римської боротьби ім. Г.Г. Узуна, спортсмен Школи вищої спортивної майстерності Донеччини, тренує якого Денис Бутенко. Усі чотири сутички Нікіта виграв із великою перевагою, зокрема, у фіналі не залишив шансів співвітчизнику Євгену Поковбі з Закарпатської області.

Срібну медаль в категорії до 77 кг у важкій боротьбі здобув Іван Цибанев із Краматорська – спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2023 рік, представник ШВСМ регіону, вихованець тренерів Олега Євтушенка та Сергія Васильченка.

Цей турнір був етапом підготовки до чемпіонату Європи з греко-римської боротьби U20, який пройде 25-28 червня в Сантьяго-де-Компостела (Іспанія).

За інформацією управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Інші новини за темою