портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Борець Донеччини Іван Семенов – бронзовий призер ХV Європейського юнацького олімпійського фестивалю

Опубліковано 25 липня 2019 року, 09:24 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

23 липня в Баку (Азербайджан) у рамках ХV Європейського юнацького олімпійського фестивалю завершились змагання зі спортивної боротьби, де від Донеччини в складі збірної України виступив 17-річний борець вільного стилю Іван Семенов.

Спортсмен, який представляє КДЮСШ «Меотида» міста Маріуполь та є підопічним тренера Сергія Попова, до здобутих у 2019 році бронзових медалей кадетського чемпіонату України, що відбувся в Бахмуті, та відкритого всеукраїнського турніру пам’яті Леоніда Дуная, що пройшов у Харкові, додав нагороду такого ж ґатунку з Баку.

Іван Семенов провів чотири зустрічі у ваговій категорії 65 кг. У першій із них він з рахунком 11:4 виявився сильнішим за представника Італії Стіва Моміліа, у чвертьфіналі з рахунком 5:4 виграв у Бенедикта Хубера з Австрії. У півфіналі Іван, на жаль, поступився Батирбеку Цховребову з Росії, але у втішній сутичці за «бронзу» скористався шансом та переміг з рахунком 4:3 Олександра Гульніка з Білорусі.

Додамо, що всього за підсумками змагань зі спортивної боротьби в рамках Європейського юнацького олімпійського фестивалю 2019 року українські спортсмени здобули 4 медалі: одну срібну та три бронзові.