портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Центр «Наш Краматорськ» у Києві розвивається та розширює діяльність

Опубліковано 13 жовтня 2022 року, 16:32

Сьогодні, 13 жовтня, до нещодавно відкритого Київського відділення Краматорського центру соціального обслуговування населення «Наш Краматорськ» завітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна та начальник Краматорської міської військової адміністрації (МВА) Олександр Гончаренко

У столиці центр розпочав роботу 8 жовтня і обслуговує мешканців Краматорська, які зареєстровані як ВПО у Києві та Київській області. Станом на 13 жовтня  у центрі зареєстровано 502 особи, які вже отримали гуманітарну допомогу, 35 осіб звернулись з питань працевлаштування, десять  - за консультацією психолога.

Під час візиту гості взяли участь у майстер-класі з виготовлення патріотичних значків, присвяченому Дню захисників і захисниць України. 

Крім того, Юлія Костюніна та Олександр Гончаренко пересвідчились у готовності амбулаторії сімейної медицини N 13  Центру сімейної медицини N 1 м. Краматорська, яка вже 17 жовтня почне свою роботу  у Києві.

В амбулаторії будуть вести амбулаторний прийом два лікаря-педіатра та  лікар загальної практики-сімейний лікар. Отримати первинну медичну допомогу зможуть мешканці міста Краматорська, які вимушені були покинути свої домівки та оселитися у столиці  або Київській області. 

Центр «Наш Краматорськ» знаходиться за адресою: м. Київ, Дарницький район, станція метро Осокорки, вул. Завальна, 1В.

Графік роботи амбулаторії: з понеділка по п'ятницю з 9 до 16, в суботу з 9 до 13. 

Телефон кол-центру, за яким можна телефонувати: 0500555096