портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Центр зайнятості допомагає реалізувати бізнес-ідеї

Опубліковано 27 грудня 2023 року, 13:52 , Донецький обласний центр зайнятості

Економіка країни напряму залежить від розвитку бізнесу. Саме тому державою було впроваджено програму «Власна справа», якою передбачено надання грантів для започаткування та підтримки підприємницької діяльності.

Одним з переможців цього проєкту став краматорський підприємець Андрій Горянський. Чоловік відкрив заклад харчування в рідному місті навесні цього року.

Для розвитку новоствореного бізнесу йому не вистачало коштів. Дізнавшись в центрі зайнятості про цю програму, Андрій подав заяву на отримання мікрогранту, який планував витратити на сплату оренди приміщення, придбання сировини та необхідного обладнання: кавомашини, холодильної вітрини для кондитерських виробів та інше. Незабаром підприємець отримав позитивне рішення та грантові кошти і розпочав реалізацію бізнес-ідеї.

Головною умовою участі в грантовій програмі було створення робочих місць. За підбором кандидатів звернувся до консультанта роботодавця центру зайнятості. Після стажування на робочому місті вакансії баристи були успішно укомплектовані. Також Андрій отримав Інформацію про діючі компенсаційні програми для роботодавців.

«Я раджу в складний для всіх нас час не опускати руки та не відкладати мрію на потім. А навпаки, досягати своєї мети та реалізовувати задумане. На шляху до втілення бізнес-ідеї мені допомогли фахівці центру зайнятості. Упевнений, що наша співпраця триватиме й надалі», - зазначив Андрій Горянський.

Нагадуємо, якщо ви маєте бажання розпочати або розшрити свій бізнес, використайте шанс та отримайте мікрогрант за програмою «Власна справа». Деталі участі дивіться за посиланням: https://t1p.de/5c7hu, або телефонуйте до Call-центру Донецького обласного центру зайнятості за номером: 0-800-33-61-67.