портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Через аварію на ділянці Другого Донецького водогону можливе відключення або скорочення подачі води в низці населених пунктів

Опубліковано 22 січня 2022 року, 12:44

Відключення або скорочення подачі води в низці населених пунктів Донецької області можливе через аварію на магістральному водоводі діаметром 1400 мм, на ділянці між 2 та 3 підйомом Другого Донецького водогону. 

Аварійні ремонтно-відновлювальні роботи проводяться з 20 січня. Можливе відключення або скорочення подачі води в містах Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка (наразі вода населенню подається із резервуарів по графіку), 6 населених пунктах Краматорського району Іллінівської ОТГ та 3 населених пунктах Торецької ОТГ Бахмутського району (близько 250 тис. людей). 

Споживачі були заздалегідь попереджені. Населення приватного сектору має колодязі та свердловини. На котельнях мається 2-4 денний запас води. 

21 січня у зв’язку з відсутністю централізованого водопостачання в м. Дружківка та смт Олексієво-Дружківка Краматорського району, а також з причини можливого відбору населенням води з системи опалення, виникла необхідність підвозу води до котелень та лікарень. 

Протягом доби було здійснено підвіз технічної води до двох котелень та двох лікарень у кількості 54 тонни, з них Головним управлінням ДСНС у Донецькій області -  44 тонни.