портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Через обстріли з боку окупантів на Донеччині є поранені серед військових та цивільних, уражена інфраструктура

Опубліковано 17 лютого 2022 року, 14:13

Окупанти здійснюють артилерійські обстріли, внаслідок яких є поранені серед військових та цивільних, а також уражена інфраструктура.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Зокрема, від ворожих снарядів на Донеччині сьогодні постраждали Мар’їнка, Красногорівка селище Тарамчук, Степне та Солодке.

Так, у Мар’їнці уламки долітали до школи №2. Для безпеки діти сховалися у сховищі, по мірі можливості батьки забирають їх додому. Крім того, осколкове поранення отримала 65-річна мешканка Мар’їнки, яка в момент обстрілу перебувала на зупинці. Жінка була доправлена до лікарні, де медики надали їй необхідну допомогу.

Внаслідок обстрілу залишилася без електропостачання  Красногорівка. За попередньою інформацією, перебито кабель. Ремонтна бригада приступить до відновлювальних робіт, щойно буде безпечно. 

Знеструмлено також селища Тарамчук, Степне і Солодке. Інформації щодо постраждалих серед мешканців цих населених пунктів наразі немає.

В районі Авдіївки під час ворожого обстрілу був поранений військовослужбовець. Наразі він перебуває у медичному закладі.

«Росія вкотре демонструє, що їй не потрібен мир – їй потрібні смерті та руйнування.  Але ми здатні вистояти і дати відсіч»,  -  наголосив Павло Кириленко.