портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Через погіршення погодних умов аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Донецькі електромережі працюють в посиленому режимі

Опубліковано 25 листопада 2023 року, 18:48

На 26 та 27 листопада у Донецькій області оголошено штормове попередження. За інформацією Українського гідрометцентру, завтра в на Донеччині очікуються значні дощі та поривчастий вітер до 26 метрів на секунду. А 27 – снігопад та вітер поривами до 22 метрів на секунду. Негода може призвести до аварійних відключень в регіоні.

У зв’язку з погіршенням погоди та штормовим попередженням аварійні бригади ДТЕК Донецькі електромережі переведені у посилений режим чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Тож ДТЕК Донецькі електромережі нагадує про необхідність дотримання правил електробезпеки:

  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це до кол-центру енергокомпанії або в приватних повідомленнях на нашій сторінці в Фейсбук.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

ДТЕК Донецькі електромережі