портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Черговий рейд щодо виявлення порушень прав дітей у Новотроїцькій селищній раді

Опубліковано 09 серпня 2018 року, 15:00

9 серпня був здійснений черговий виїзд районного мобільного офісу для комплексного виїзного обслуговування населення району до Новотроїцької селищної ради. Працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації було відвідано 13 сімей, в яких виховуються діти під опікою та піклуванням. Порушень прав дітей не виявлено. Діти в достатній кількості забезпечені одягом, взуттям, іграшками, засобами гігієни, шкільним приладдям, книгами. Сім`ї забезпечені необхідними меблями та побутовою технікою. Усі діти застраховані від нещасних випадків, вчасно проходять медогляд, про що свідчать висновки про стан здоров`я дітей.

З опікунами проведені бесіди щодо літнього оздоровлення дітей за державні кошти.

Водночас були відвідані 5 дітей, які виховуються в сім`ях, що опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей райдержадміністрації. Під час відвідування обстежені умови проживання дітей, складені акти обстеження умов проживання, з батьками проведені профілактичні бесіди щодо ведення здорового способу життя, дбайливого відповідального батьківства, дотримання санітарно-гігієнічних норм. Батьки попереджені про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов`язків.

Спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації надана інформація про отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Волноваська РДА