портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Чотири громади Донеччини долучилися до акції «Марафон добрих подій»

Опубліковано 10 грудня 2023 року, 15:30 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Триває регіональна культурно-мистецька акція «Марафон добрих подій», започаткована  Донецькою облдержадміністрацією. 

10 грудня до акції долучились 4 громади Донеччини та провели в 4 регіонах культурно-мистецькі заходи. Серед них Київ, Дніпро, Вінниця, Павлоград Дніпропетровської області та Львів.

Заходи для Мар’їнської громади провели в місті Павлоград в гуманітарному хабі, де відбувся розважальний захід для малечі. 

Великоновосілківська селищна  військова адміністрація організувала новорічне свято в місті Дніпро в центрі підтримки Волноваського району «Пліч-о-пліч».

Краматорська райдержадміністрація, районна військова адміністрація новорічне свято   «Космічні різдвяні посиденьки» для дітей провела в Центрі підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом», що знаходиться у м. Дніпро. 

Маріупольська райдержадміністрація, районна військова адміністрація та центр підтримки «ЯМаріуполь» - у місті Вінниця. На свято Миколая там пограли з дітьми в боулінг, провели новорічний майстер-клас з розпису новорічного печива в ресторані «Georgian factory», що знаходиться у Львові. А в Києві відбувся концерт дитячого гурту театрального колективу «Варіант».

Свята тривають!