портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Чотири об’єкти оздоровлення дітей пройшли верифікацію у Донецькій області

Опубліковано 07 липня 2020 року, 16:57

Чергові чотири об’єкти оздоровлення дітей пройшли верифікацію у Донецькій області.

Засідання комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей провела заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна.

Комісія розглянула питання верифікації відомостей про дитячі заклади оздоровлення та відпочинку, розташовані на території Донецької області.

На розгляд комісії надійшло 4 заяви про верифікацію відомостей про майнові об’єкти.

Одноголосно прийнято рішення про верифікацію відомостей про майнові об’єкти оздоровлення та відпочинку: дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Шоколад» - у м. Святогірськ, відокремлений структурний підрозділ дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Ластівка» - у Лиманському районі в с. Старий Караван, дитячий заклад оздоровлення та відпочинку імені Кості Бабіна Волноваського районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу - у Волноваському районі в с. Зелений Гай, позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Райдуга» - в Бахмутському районі в с. Серебрянка.

Слід зазначити, що на даний час, за результатами засідань комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, верифіковано відомості 10 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, розташованих на території Донецької області.

Нагадаємо, що з метою забезпечення доступності та відкритості інформації про дитячі заклади оздоровлення та відпочинку дітей у 2020 році запрацював новий Державний реєстр майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей.