портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Cлужба зайнятості на Донеччині допомагає створювати інклюзивне середовище

Опубліковано 15 жовтня 2024 року, 10:30 , Донецький обласний центр зайнятості

Створення комфортного робочого місця для людей з інвалідністю – це не лише виконання законодавчих норм, але й прояв гуманізму та соціальної відповідальності. 

Коли роботодавець створює достойні умови праці для людини з інвалідністю, її концентрація опиняється не на власній ваді, а на тих якостях, якими вона володіє. Така людина проявляє більшу соціальну активність, вона прагне займатись суспільно значущою працею, комфортно почуває себе в колективі, здатна до саморозвитку та самореалізації.

Служба зайнятості надає фінансову підтримку роботодавцям, які створюють інклюзивне середовище та умови праці для людей з інвалідністю.

Завдяки програмі компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю, Краматорська міська лікарня №2 змогла забезпечити комфортні умови праці для місцевої жительки Юлії, яка приєдналася до колективу на посаді бухгалтера. 

Робоче місце обладнали необхідною технікою та меблями, які дозволили жінці повноцінно виконувати свої обов'язки.

Докладніше про програми підтримки на сайті Державної служби зайнятості у рубриці «Роботодавцям»: https://t1p.de/d83mc. Запрошуємо до співпраці, контакти наших фахівців: https://t1p.de/2u2np

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.