портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

COVID-19 діагностували ще у 48 мешканців Донеччини

Опубліковано 28 вересня 2020 року, 08:10

Коронавірусну хворобу діагностували ще у 48 мешканців Донеччини у неділю, 27 вересня.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Серед захворілих двоє дітей і двоє медпрацівників.

Дев’ятнадцять нових випадків COVID-19 виявлено  у Маріуполі (2 дитини); по дев’ять -  у Краматорську і Торецьку; три - у Вугледарі; по два у Мар’їнському та Бахмутському районі; по одному у Бахмуті, Селидовому, Лиманській ОТГ і Великоновосілківському районі.

З понеділка Бахмут, Краматорськ, Мирноград, Маріуполь та Слов’янськ, Великоновосілківський, Покровський та Слов’янський райони перебувають у жовтій зоні, а Вугледар – у помаранчевій.

«Ми ще далекі від подолання пандемії. Тому закликаю всіх зробити свій внесок у боротьбу з нею, дотримуючись карантинних обмежень та виконуючи протиепідемічні рекомендації МОЗ. Уникайте масових скупчень людей, носіть і регулярно міняйте маски, ретельно мийте руки з милом. Так ви зменшите шанси заразитися і заразити когось іншого. Бережіть себе та своїх близьких», - написав очільник області.