портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест медико - психологічних новин: які заходи відбуваються у хабах Донеччини?

Опубліковано 10 травня 2024 року, 13:19 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В гуманітарних штабах, хабах, центрах Донеччини проведено низку заходів щодо підтримки здоров’я та психологічного відновлення для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро - консультації сімейних лікарів, групові заняття з психологом, індивідуальні заняття з логопедом, арт-терапевтичне заняття для жінок.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади у містах Дніпро, Київ, Черкаси, Хмельницький - заходи з ментального здоров’я, медичної допомоги (виїзд мобільної паліативної бригади, консультації лікарів, психологів), арт-терапевтичні заняття, зустрічі з психологами.

Соціальний ХАБ «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань – тренінг «Життя – як шлях людини» з курсу психологічної трансформації «Шлях до зцілення душі».

ХАБ Очеретинської громади у м. Кам’янське – психологічний тренінг  (вправи, ігри, метафоричні карти «Терапія щастя»).

Центри «ЯМаріуполь» - заходи та консультації щодо медичної допомоги та психологічної підтримки маріупольців: 

м. Тернопіль – видача сертифікатів на придбання ліків;

м. Дніпро – сеанс психологічного розвантаження, медитація для зняття емоційного напруження;

м. Київ - зустріч з психологами, лікарями, отримання консультацій та оглядів, рецептів на ліки, арт-терапевтичні заняття, відвідування презентації посібника «Безбар’єрність у реабілітаційних відділеннях», лекція на тему «Невидима інвалідність – аутизм».

Центр підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у м. Запоріжжя – лекція про способи самодопомоги під час стресу та тривоги, активні ігри на свіжому повітрі.

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.