портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест розважальних новин: які заходи проходять у хабах Донеччини?

Опубліковано 11 червня 2024 року, 11:10 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби, хаби та центри Донеччини, які розташовані за межами області, провели за минулий тиждень низку культурно – просвітницьких та розважальних заходів для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Культурний хаб «Донеччина» у м. Київ – родинне свято «Майнкрафт», проєкт «Школа героїв», майстер-клас з ліплення, поробки «Ловець снів», арт-терапія для дорослих «Вітражний розпис», пізнавальна та весела абетка анімаційного малювання, музичне заняття, дудл-арт, перегляд мультфільму та кінострічки для дорослих.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро – свято для дітей в парку ім. Л. Писаржевського (майстер-класи, анімаційне шоу, фуд-корт, шоу бульбашок, виступи оркестру, музичних колективів), заняття з англійської мови, малювання.

Консультативно-координаційний центр підтримки населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця - відвідування концертних програм Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії, Вінницької обласної філармонії, кінофестивалю Чілдрен Кінофест, кінотеатру «CІНЕМА СІТІ» (перегляд мультфільмів), парку драйвових розваг «Mega Park», центру активних розваг «Blaster Tag», майстер-класу «3D малювання».

Центр підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч»:

м. Полтава  - перегляд фільму про Сонячну систему;

м. Запоріжжя – відвідування показів українського кіно та анімації.

Освітня локація Курахівської МВА у м. Дніпро – літні розваги «Так чи ні?», малювання, руханки, ігри, конструювання, підготовка до НМТ, школи, індивідуальні консультації по фізиці, історії.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади:

м. Черкаси – майстер-клас «Мій батько-найкращий», «Літо»;

м. Київ – заняття з англійської мови «Friendship is a very great thing», захід «Подорож на острів Дружба» (бесіда, перегляд відео, ігри, виготовлення листівки для друга, смаколики);

м. Дніпро – творча зустріч «Веселкове літо», майстер-клас «Привітальна листівка другу», математична вікторина, захід «Літо літературних розваг», консультації по підготовці до НМТ, заняття з англійської мови «Summer holidays», тренінги з комп’ютерної грамотності;

м. Хмельницький – захід «Книга збирає друзів» (ігри, вікторини, загадки).

Центри «ЯМаріуполь» - створення освітнього проєкту «Академія майбутніх першокласників»; 

м. Івано-Франківськ – відвідування сортувальної станції «RE:space»;

м. Вінниця – організація тематичного пікніка;

м. Запоріжжя – творчий майстер-клас;

м. Кам’янське  - участь у висаджуванні квітів;

м. Кропивницький – творчий захід з виготовлення букетика квітів;

м. Рівне – участь у створені  алеї єднання «Маріуполь-Рівне», тематична година до Міжнародного дня друзів;

м. Дніпро – відвідування екскурсії по Великому єврейському кварталу, ландшафтного парку «Сад відновлення», патріотична година про рідну Україну, розважальний захід до Міжнародного дня друзів;

м. Львів – участь у висаджуванні дубків;

м. Київ – майстер-класи «Польові квіти», «Поробки з повітряного пластиліну», онлайн - змагання, веселі заходи в дитячій кімнаті, прибирання у Національному ботанічному саду ім. Гришка, захід для дітей «Мрії про літо», відвідування презентації книги «Фінальний епізод війни, що триває 400 років»;

м. Одеса – прогулянки Стамбульським та Грецьким парками, квест-гра «Стежками дружби».

За сприянням гуманітарного хабу Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград – заходи «Мій безпечний простір», «Дружба. Що я знаю про дружбу?» для мешканців громади, які перебувають у  м. Жовті Води.

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» у м. Київ та м. Дніпро - освітні заходи для дітей: заняття з підготовки до школи, творчі майстер-класи (червоні комахи, паперові літачки), ліплення з глини, лекція на тему «Протимінна небезпека».

Центри підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці»:

м. Львів – тренінг з мінної безпеки;

м. Полтава – свято розваг «Радість і сміх лунає для всіх»;

м. Жовті Води – організація літнього оздоровчого майданчику (танці, каруселі, атракціони, настільні ігри).

м. Дніпро – захід «Туристичні перлини Дніпра: Монастирський острів»;

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське – свято для дітей до Міжнародного дня друзів (глинотерапія, слайди, аквагрим, веселі рухливі ігри, подарунки), відвідування театру ляльок, подорож у Соляну кімнату, захід «День друзів» (пісні, майстер-клас, естафети, смаколики), майстер-клас «Аромосвічка».

Гуманітарний центр Часовоярської громади «Мій Часів Яр» м. Київ – відвідування кінного клубу.

Усі гуманітарні штаби, хаби та центри долучилися до Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Разом ми - сила, подолаємо будь-які труднощі!