портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест розважальних новин: які заходи проходять у хабах Донеччини?

Опубліковано 09 серпня 2024 року, 13:05 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби, хаби та центри Донеччини, які розташовані за межами області, провели за минулий тиждень низку культурно – просвітницьких та розважальних заходів для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Культурний хаб «Донеччина» у м. Київ – кулінарний майстер-клас, арт-терапія для дорослих, заняття з абетки анімаційного малювання, дудл-арту, музичне заняття, перегляд кінострічки для дорослих.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро – заняття з малювання «Гірські мрії», «Маяк біля моря», інформаційні лекції «Навчання ризикам, пов’язаним з вибуховонебезпечними предметами», «Збройний конфлікт: як підготувати та убезпечити себе», екскурсія до гончарні.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади:

м. Черкаси – заняття з нетрадиційної техніки малювання (сіллю), тренінг з цифрової грамотності «Навігація у медіапросторі»;

м. Київ – година народознавства «Спас прийшов до нас», правова вікторина Знавці права», заняття з англійської мови;

м. Дніпро – виховний захід «Здорове харчування», заняття з малювання («Гірські мрії»), майстер-клас «Бджола», «Фантазії з пластиліну», пізнавальний калейдоскоп «Якщо друг у тебе є, життя радісним стає».

Центри «ЯМаріуполь» - навчання в «Академії майбутніх першокласників»; 

м. Запоріжжя – розваги для дітей, заняття з англійської мови, створення квітів з гофрованого паперу, тематичний захід про Індію (інформаційна година, поробки, розпис тіла хною (махенді), свято фарб холі); 

м. Чернівці – захід до Міжнародного дня дружби (виготовлення листівок, пісні, танці, перегляд фільму), святкування свята Маковея;

м. Кам’янське – екскурсія до декоративних тварин;

м. Івано-Франківськ – розважальний захід для дітей, відвідування «Тесла шоу»;

м. Львів – відвідування концерту українських співаків, захід «Медовий спас», організація творчого конкурсу малюнків «Моя Незалежність», майстер-клас з виготовлення іграшки – антистресу, участь у проєкті «Тур по святим місцям»;

м. Вінниця – відвідування простору сімейного відпочинку «Asti», участь у ярмарку-фестивалю «Файна здибанка», майстер-класи з виготовлення пончиків, сендвічів, відпочинок у розважальному комплексі «Країна мрій»;

м. Київ – онлайн – захід «Презентація освітніх програм», майстер-клас з малювання гуашью;

м. Одеса – інформаційна година «Перший Спас – проводи літа», екскурсія місцями Одеси;

м. Ужгород – відвідування дитячого розважального парку;

м. Калуш – майстер-клас з малювання «Морські пейзажі з черепашками», малювання картин та виготовлення декору до Дня незалежності, заняття з англійської мови;

м. Рівне – захід «Медовий спас», майстер-клас «Веселі бджілки»;

м. Хмельницький  - відвідування кінологічного центру, вишивання бісером.

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» у містах Київ, Дніпро - освітні заходи для дітей: заняття з підготовки до школи, творчі майстер-класи, поробки з квілінгу, заняття з малювання.

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське – заняття з правової обізнаності «Запобігання та протидія шахрайству», майстер-клас з виготовлення декору.

За ініціативою гуманітарного хабу Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград – майстер-клас із виготовлення патріотичних аксесуарів для мешканців громади, які перебувають у м. Запоріжжі.

Соціальний ХАБ «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань – конкурс дитячих малюнків до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, майстер-клас (незвичайні квіти), присвячений Міжнародному дню дружби.

Осередок підтримки мешканців Бахмутської громади «З Бахмутом у серці» у м. Вінниця – відвідування екскурсії «Вінницькі катакомби».

Центри підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці»:

м. Полтава – відвідування Полтавської обласної філармонії (концерт «Музичний присмак літа»);

м. Харків – лекція щодо основних правил безпечної поведінки в екстремальних ситуаціях.

Гуманітарний  центр Часовоярської громади «Мій Часів Яр» у м. Київ – відвідування пекарні, майстер-клас з виготовлення паляниць.

Разом ми - сила, подолаємо будь-які труднощі!