портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест розважальних новин: які заходи проходять у хабах Донеччини?

Опубліковано 30 травня 2024 року, 19:11 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби, хаби та центри Донеччини, які розташовані за межами області, протягом тижня провели низку культурно – просвітницьких та розважальних заходів для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Культурний хаб «Донеччина» у м. Київ - арт-терапія для дітей та дорослих, пізнавальна та весела абетка анімаційного малювання, музичне заняття, дудл-арт, перегляд кінострічки для дорослих.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро - заходи до етно-культурного проєкту «Дні української культури» (історико-математичний квест «Вишиванка - генетичний код нації», віртуальна подорож «Географія народних промислів України »), онлайн-подорож «Подорожуючи Європою», майстер клас з виготовлення браслету.

Центр підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у м. Полтава – інтерактивний захід до Міжнародного дня біологічного різноманіття.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади:

м. Черкаси – акція «Листи захисникам», краєзнавча подорож «Ми разом», майстер-клас з виготовлення підставки під гаряче, малювання, ігри, тренінг «Безпека в інтернеті», ;

м. Київ – експерименти з фізики та хімії,  заняття з англійської мови «Disney Fairies»;

м. Дніпро – майстер-клас «Малювання на паперових тарілках», книжкова виставка «Чарівний світ дитячої книги», квест «Веселись, грай і книжки читай», консультації по підготовці до НМТ, заняття з англійської мови «School things»;

м. Хмельницький – інформаційна бесіда «Книги – наші друзі», тематичний захід до Міжнародного дня біологічного різноманіття.

Центри «ЯМаріуполь»:

м. Івано-Франківськ – участь у відкритті патріотичної локації «Паспорт країни»; екскурсія по ресторації «Дім Мулярових»;

м. Кривий Ріг – участь у дитячій виставці «Малюємо Мону Лізу разом», екскурсія до декоративних тварин;

м. Вінниця – майстер-клас з випікання печива;

м. Кропивницький – захід «Вибійка – давній спосіб декорування»;

м. Рівне – випікання запашних булочок, малювання картин крупами;

м. Кам’янське – творчий майстер-клас з петриківського розпису, захід «Родинними стежками»;

м. Дніпро – творчий майстер-клас з самчиківського розпису;

м. Львів – майстер-клас з живопису;

м. Київ – участь у акції «Долоньки за мир».

За сприянням гуманітарного хабу Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград – соціально-емоційне заняття для дітей, які перебувають у м. Жовті Води.

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» у м. Київ та м. Дніпро - освітні заходи для дітей: заняття з підготовки до школи, творчі майстер-класи (виготовлення листівки, техніка декупаж, плетіння браслетів, нетрадиційне малювання), заняття з англійської та української мов, відвідування заходу, присвяченому Дню матері, відвідування свята до Дня захисту дітей (святковий концерт, лялькова вистава, конкурси, майстер-клас, батути, солодка вата).

Консультативно-координаційний центр підтримки населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця: майстер-клас з виготовлення слонів, перегляд вистави-мюзиклу «Ромео і Джульєтта», відвідування концертної програми «Вечірка в стилі Hollywood». 

Центри підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці»:

м. Чернігів – майстер-клас з малювання «Квітка-лінивка», 

м. Полтава – малювання кавою.

Разом ми - сила, подолаємо будь-які труднощі!