портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Декада підтримки бізнесу: фахівці служби зайнятості Донеччини провели зустрічі з підприємцями

Опубліковано 11 вересня 2024 року, 14:00 , Донецький обласний центр зайнятості

З 2 по 10 вересня 2024 року в Донецькій області пройшла масштабна кампанія «Зустрічі з підприємцями», організована центрами зайнятості Донецької області. Мета заходу – надання всебічної підтримки роботодавцям, зокрема тим, хто працює на наближеній до зони активних бойових дій території у надскладних умовах. 

За тиждень фахівці служби зайнятості провели понад 700 зустрічей з представниками бізнесу, організували мініярмарки вакансій, презентації та онлайн-консультації. Особливу увагу було приділено підприємцям, які стали переможцями програми «Власна справа» та отримали мікрогранти або гранти на розвиток бізнесу.

Під час зустрічей підприємці дізналися про можливості працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та людей з інвалідністю, а також про інші компенсаційні програми. Крім того, було надано інформацію про додаткові джерела фінансування для бізнесу, зокрема про грантові програми міжнародних донорських організацій.

«Ми розуміємо, що бізнес сьогодні потребує особливої підтримки, – зазначає в.о.директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова. – Тому ми надаємо підприємцям не лише фінансову допомогу, а й комплексні консультації, які допомагають їм розвивати свій бізнес та створювати нові робочі місця».

Окрім цього, представникам бізнесу надали детальну інформацію про умови отримання грантів на створення або розвиток виробництв переробної промисловості.

Роботодавцям також нагадали про переваги легалізації трудових відносин, організації робіт тимчасового характеру та інші переваги співпраці зі службою зайнятості.