портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Делегація Посольства Румунії в Україні відвідала Торецьк та передала допомогу центру соціального обслуговування

Опубліковано 03 грудня 2021 року, 15:33

Зустріч заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної та делегації Посольства Румунії в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Крістіаном-Леоном Цуркану відбулась у Торецьку сьогодні, 3 грудня.

Вони оглянули КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування Торецької міської військово-цивільної адміністрації» та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей міста Торецька.

Румунська сторона передала 1348 консервів, які включають 13 різновидів: вегетаріанський паштет, м’ясний паштет та різні готові до вживання страви (квасоля з куркою, м’ясний суп, фрикадельки з соусом, чилі конкарне) для комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області.

Також Посольству Румунії в Україні направлено перелік щодо 6 закладів освіти, які потребують проведення робіт з капітального ремонту й оснащення, та один з яких може отримати акт пожертви у вигляді фінансової допомоги.

Нагадаємо, Румунським агентством з міжнародного співробітництва заради розвитку (RoAid) за сприяння Посольства Румунії в Україні в листопаді надано допомогу територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Мирнограда Донецької області та КНП «Обласний госпіталь для ветеранів війни м. Святогірська» по 15 тис. євро кожному.