портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Делегація ПРООН спільно з міжнародними партнерами, Halo-Ukraine, FSD та DDG презентували програму діяльності щодо розмінування області

Опубліковано 13 листопада 2018 року, 09:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

12 листопада відбулась зустріч заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза з делегацією ПРООН спільно з міжнародними партнерами, Halo-Ukraine, FSD та DDG. Приводом для неї стала актуальна проблема для Донецької області, яка стосується розмінування територій поблизу населених пунктів. На заході відбулась презентація програми діяльності партнерів та ПРООН у зв’язку із перспективними змінами законодавства України у сфері протимінної діяльності, а також розглянули питання та спостереження від облдержадміністрації щодо виконуваної роботи з розмінування території у регіоні.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз зауважив, що область завжди готова до співпраці, а також подякував за те, що міжнародні організації прагнуть допомогти їй у такий скрутний час.

«Доки територія області не розмінована, немає можливості впроваджувати у ній інші проекти. Неможливо відновлювати інфраструктуру. Розмінування займає дуже багато часу. Тому дякуємо вам за працю, яку ви виконуєте на території Донецької області, аби зробити її більш безпечною для населення. Сподіваюся, що наша співпраця і надалі буде плідною», – зауважив Ігор Стокоз.