портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

День вихідного дня з родинами загиблих Захисників

Опубліковано 21 липня 2024 року, 15:12

В суботу, 20 липня, відбулася зустріч з дружинами загиблих (померлих) Захисників України у м. Дніпро на базі Освітньо-рекреаційного клубу «Тримайся за гриву».

Зустріч організована Управлінням з питань ветеранської політики облдержадміністрації спільно з Управлінням з питань ветеранської політики Краматорської міської ради. На захід завітав заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр Шевченко. 

Під час зустрічі обговорили питання, які найбільше турбують родини, зокрема оформлення відповідного статусу, пільг та вшанування пам’яті Героїв. 

До речі Мінветеранів щороку організовує забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» - патріотична традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, присвячена до 29 серпня - Дня пам’яті захисників України. Для того, щоб долучитися до забігу необхідно зареєструватися за посиланням: https://timer.newrun.com.ua/event/121.

В межах зустрічі вихідного дня для дружин Героїв організували фотосесію з кіньми, яка стала своєрідною терапією для жінок. Завдяки власниці клубу Мілені Тараненко, візажистам Ользі Лісняк і Анастасії Стец, які є дружинами та сестрами військовослужбовців, рідні загиблих Захисників мали змогу трохи відпочити й зарядилися позитивними емоціями.

Додатково зауважимо, що для надання консультативної допомоги в управлінні з питань ветеранської політики Донецької ОДА діє телефонна лінія за номером телефону 095 555 31 15, та чат-бот «Захисники Донеччини» в телеграм каналі https://t.me/ZakhysnykyDonechchyny_bot.