портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

День знань у Бахмутському фаховому коледжі культури і мистецтв ім. І. Карабиця

Опубліковано 02 вересня 2024 року, 15:27 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

2 вересня 2024 року в Бахмутському фаховому коледжі культури і мистецтв імені Івана Карабиця відбувся урочистий захід «День знань». Традиційно творчо та креативно зустріли новий 2024 – 2025 навчальний рік здобувачі освіти, викладачі, батьки та всі небайдужі до долі навчального закладу, релокованого з Донеччини через російську агресію у 2022 році, який продовжує свою діяльність на Хмельниччині.

Коледж уже два роки слугує прикладом незламності українців, адже в умовах втрат та обмежень, у яких опинилася більшість наших людей, навчальний заклад продовжує набирати здобувачів освіти на навчання з основною метою підготовки спеціалістів, які після Перемоги будуть працювати на відновлення втраченого у сфері культури та мистецтва в період війни і робити нові здобутки у цих сферах. Цього року в Бахмутському коледжі розпочнуть навчання 65 першокурсників усіх діючих в закладі спеціалізацій: 40 осіб -  на основі базової середньої освіти та 25 -  на основі повної загальної середньої освіти.

Під час урочистого заходу прозвучали традиційні привітання від директора Вячеслава Паржицького, керівників навчальних груп.

В ході свята представники адміністрації та всі присутні привітали директора навчального закладу з 20 – річчям перебування на посаді та вручили йому пам’ятні сувеніри на згадку про цю приємну подію.

Усім присутнім подарували свою творчість здобувачі освіти різних курсів, які підготували різножанрові концертні виступи.