портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Денис Клюшников здійснив робочий візит до західних локацій КНП “ОТМО м.Краматорськ”

Опубліковано 27 липня 2023 року, 12:35 , Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников 24-25 липня здійснив робочий візит до західних локацій КНП “ОТМО м.Краматорськ”, де поспілкувався з медичними працівниками та оглянув новостворені підрозділи, ознайомився з умовами перебування пацієнтів.

Медичний центр “Захід” КНП “ОТМО м.Краматорськ” з травня 2022 року розпочав роботу у Львівській області. Його основні напрямки роботи - це онкологічна служба та консультації вузьких фахівців. На сьогоднішній день медичні підрозділи у Львові та Стрию виконують оперативне та хіміотерапевтичне лікування онкохворих, проводять консультації та обстеження. Закінчені будівельні роботи у Мізуні Івано-Франківської області - роботу відділення комбінованих методів лікування тут планують розпочати з 1 жовтня 2023 року.

На нараді з керівним складом підприємства, яку провів Денис Клюшников, були обговорені результати діяльності закладу охорони здоров’я в цілому та окремо по відділеннях за І півріччя 2023 року та порівняні кількісні показники за аналогічний період минулого року. Також розглянуті плани роботи в розрізі оновленої організаційної структури підприємства, а також питання динаміки розвитку в роботі відділень та нововведень в системі менеджменту та автоматизації процесів.

За інформацією департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації