портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 02 вересня 2021 року, 12:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Бойко Олена Вікторівна - соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування м. Новогродівка Донецької області. Олена Вікторівна працює соціальним робітником з квітня 1996 року. За плечима 25 років стажу соціального робітника.

Олена Вікторівна відкрита, доброзичлива, комунікабельна, здатна створювати навколо себе атмосферу психологічного комфорту. Надає допомогу підопічним у вирішенні різноманітних питань. За весь час роботи показала себе як здібний фахівець, вміє ставити мету і досягати її послідовними та логічними діями. 

Неодноразово була нагороджена подяками та почесними грамотами за сумлінне виконання обов`язків. У 2011 році Олена Вікторівна отримала заслужену нагороду - Подяку Міністерства Соціальної політики України за високий професіоналізм при виконанні службових обов`язків. Але найціннішою нагородою для неї є подяки підопічних та їх посмішки на обличчях.

На таку роботу Олену надихають люди. «Приходиш та бачиш - бабусі і в 85, і в 93 самі готують, самі в городі, примовляючи «Я сама», - каже Олена, тому і обрала саме цю роботу, щоб допомагати людям, за яких переживає, і робити їхнє життя легшим.

«При нашій роботі курйозних випадків багато: то грілку шукаємо, а вона в холодильнику, то окуляри, а вони на голові, то манну крупу замість цукру додали у варення» - зізнається Олена Вікторівна.

Олена про своє хобі: «Мене питають чим я люблю займатися у вільний час від роботи. Я відповідаю, що у мене 3 красунечки онучки та 1 внучок. Весь мій вільний час я віддаю любим онукам - всій радості моєму житті».