портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 16 серпня 2021 року, 14:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Відьорнік Тетяна Василівна - соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великоновосілківської селищної ради «Турбота».

Стаж роботи у відділенні соціальної допомоги вдома 13 років. Тетяна Василівна надає соціальну послугу догляд вдома 7 особам похилого віку, особам з інвалідністю. Вона допомагає підопічним по господарству, на присадибній ділянці, доставляє продукти, ліки, продовольчі товари, надає допомогу у сплаті платежів,  приготуванні їжі, дбає про особисту гігієну підопічних. 

Девіз по життю – проява турботи. Так дзвінок і душевна розмова -  частина її повсякденних обов’язків. Інколи своєчасне втручання допомагає підопічному зберегти віру в добро, рятує його від озлобленості і підозрілості до навколишнього світу.

Має грамоти та подяки за багаторічну та сумлінну працю, самовіддане служіння обраній справі, чуйність і щирість душі. 

В роботі найбільше подобається можливість дарувати літнім людям душевне тепло, уміти вислухати, співчувати, підтримати словом. Головне в роботі — це вміння знайти індивідуальний підхід до кожної людини.

Люди, що надихають Тетяну Василівну – її діти та онуки! Вона виховала семеро дітей. Попри складнощі, що виникали в процесі виховання, діти завжди надихали, мотивували Тетяну Василівну щоранку налаштовуватися на добрі справи та вчинки. Вже дорослі діти мають свої сім’ї, подарували Тетяні Василівні семеро онуків. Людина сповнена любові, здатна наділити нею кожного, хто її потребує.