портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 23 вересня 2021 року, 10:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Алєксєєнко Марина Володимирівна працює в управлінні соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області з грудня 2007 року, має вищу освіту, закінчила Донецький інститут соціальної освіти.

Почала роботу в управлінні на посаді спеціаліста 1 категорії відділу грошових виплат і компенсацій, з липня 2008 - на посаді головного спеціаліста відділу з питань обслуговування інвалідів‚ ветеранів ВВВ та праці, з травня 2019 – заступник начальника відділу у справах ветеранів‚ осіб з інвалідністю та забезпечення оздоровчими та санаторно-курортними путівками. Має стаж роботи у соціальній сфері 13 років 8 місяців.

За час роботи зарекомендувала себе як сумлінний, ініціативний та грамотний фахівець, що володіє високим рівнем теоретичних та практичних знань, в роботі проявляє ініціативу, чуйно та уважно ставиться до проблем людей, оперативно виконує завдання, завжди сповнена новими планами та ідеями.

Марина Володимирівна приділяє багато уваги спілкуванню з людьми, допомагає їм вирішувати нагальні проблеми та розв’язувати життєві конфлікти. Якщо під час бесіди у людини змінюється точка зору на будь-яку подію, що з нею відбувається, в позитивний бік, то вона отримує найбільше задоволення та радість від проведеної роботи.

Також Марина тісно співпрацює з громадськими організаціями міста, які мають соціальну направленість, та надає всебічну допомогу, в межах своїх повноважень.

Неодноразово була нагороджена подяками та грамотами за якісно виконану роботу.

Як каже Марина: «Моя посада дозволяє мені реалізувати свої цілі, навички, знання та досвід у всебічній допомозі людям, які до неї звертаються».

Траплялись в роботі і курйозні випадки: «Коли я супроводжувала групу дітей пільгової категорії Донецької області до Українського дитячого центру «Молода гвардія» м. Одеса, у потязі діти засумували, тоді я заспівала дитячу веселу пісню, діти стали співати разом зі мною. Усім було смішно та весело. Але одна дівчинка сиділа та дивилася у вікно. Раптом вона зі своєї валізи дістає м’яку іграшку – цуценя, яке теж вміє співати. Усі стихли, а дівчинка і каже: «Послухайте, як треба співати», - інтерактивне цуценя заспівало свою незвичайну пісню» - розповідає Марина.