портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 23 грудня 2021 року, 10:20 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Найцінніше, що є у людини, - це її життя. Кожен з нас на будь-якому етапі може опинитися в складних життєвих обставинах, тому дуже важливо вчасно прийти на допомогу.

Для багатьох людей похилого віку, які на схилі літ залишились самотніми, соціальний робітник — найкращий друг, надійний помічник, а інколи - і найрідніша людина.

В комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Новодонецької селищної ради працює 11 соціальних робітників, які надають соціальну послугу догляд вдома громадянам похилого віку та особам з інвалідністю.

Всі працівниці виконують свої обов’язки сумлінно, із розумінням, співчуттям, неймовірним терпінням, та мають до кожного підопічного індивідуальний підхід.

Жіночки завжди привітні. Попри свої домашні проблеми та негаразди, йдуть працювати, бо знають що потрібні. Інколи буває важко, але жодна не скаржиться на свого підопічного та його нелегкий характер.

Дивлячись на них, розумієш, що в нашому сучасному світі ще є місце добрим гарячим серцям, чуйності та уважності! А секрет дуже простий: для всіх соціальних робітниць їх робота - це не професія, а покликання. Покликання щоденно дарувати самотній людині тепло своєї душі.