портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соцзахисту населення Донецької ОДА запускає серію медійних матеріалів для популяризації професіі соцробітника

Опубліковано 22 липня 2020 року, 17:46 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Департамент соцзахисту населення Донецької облдержадміністрації запускає серію медійних матеріалів на підтримку проєкту Міністерства соціальної політики України #ДякуємоСоцпрацівникам.  

Департамент соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації ініціював виробництво серії медійних матеріалів, аби розповісти про працівників соціальної сфери, які поряд з медиками знаходяться на передньому фронті протистояння викликам в умовах поширення коронавірусної інфекції. Ми хочемо віддячити робітникам соціальної сфери області за їх багаторічну плідну працю, гуманізм, милосердя, любов та доброзичливе ставлення до оточуючих, а також – популяризувати професію соцробітника серед молоді.

Саме на соцпрацівниках в умовах карантину лежить особлива відповідальність за життя і безпеку громадян – дітей, людей поважного віку, людей з інвалідністю, інших категорій, які потребують соціального захисту.

Кожного дня багато звичайних соціальних працівників роблять незвичайні, героїчні вчинки, рятуючи людські долі та життя.