портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Державна програма "Власна справа" допомогає розвинути бізнес

Опубліковано 18 жовтня 2024 року, 16:35 , Донецький обласний центр зайнятості

На Донеччині, незважаючи на складні часи, все більше підприємців беруться за розвиток своєї справи. Одним з таких прикладів є історія Антона Оборозного зі Слов’янська, який за підтримки державної програми "Власна справа" відкрив власний магазин сантехніки.

Розуміючи потребу ринку в таких товарах і маючи досвід у цій сфері, він вирішив спробувати свої сили в бізнесі. Однак для успішного запуску справи були потрібні додаткові кошти.

Саме в цей момент Антон дізнався про урядовий проєкт "єРобота". Звернувшись до фахівців центру зайнятості, він отримав детальну консультацію щодо участі в програмі та оформлення необхідних документів. Завдяки своїй ініціативності та підтримці фахівців центру, Антон став переможцем конкурсу і отримав фінансову допомогу на розвиток свого бізнесу.

Отримані кошти підприємець інвестував у придбання необхідного обладнання для магазину: комп'ютерної техніки та меблів. Це дозволило створити комфортні умови для роботи як для продавця, так і для покупців.

З розвитком бізнесу виникла потреба у додаткових працівниках. Знову звернувшись до Слов’янського міського центру зайнятості, Антон скористався послугою з підбору персоналу. В результаті, у його магазині з'явилася нова співробітниця – Яна, яка успішно пройшла стажування і стала продавцем-консультантом.

Співпраця роботодавця зі службою зайнятості продовжується.

Для тих, хто хоче розвивати власну справу, пропонуємо скористатись державними програмами підтримки бізнесу. Докладніше на сайті Державної служби зайнятості: https://www.dcz.gov.ua/people/micro Будьте активними і наполегливими у досягненні своїх цілей. Наші фахівці завжди готові вам допомогти, контакти тут: https://t1p.de/2u2np

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.