портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Держслужбовці Донеччини навчаються взаємодії з колегами по органам місцевого самоврядування

Опубліковано 15 лютого 2024 року, 14:38

13 лютого представники Донецької облдержадміністрації разом з представниками військових адміністрацій населених пунктів, військово-цивільних адміністрацій, виконавчих органів сільських, селищних, міських рад Донеччини взяли участь у навчальній програмі «Правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування» організованого в рамках проєкту «Будинок Доброчесності» Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з ULEAD з Європою.

Проєкт несе на меті допомогу публічним службовцям та представникам місцевого самоврядування у їх стійкому розвитку, заснованому на принципах та міжнародних стандартах доброчесності. У фокусі – відновлення та реконструкція, а також інші обрані тематики.

Під час проведення навчання були висвітлені загальні правила етичної поведінки публічних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування; значення корпоративної культури в державних інституціях та роль та особливості кодексів етичної поведінки.

Інформацію підготовлено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації