портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дев’ять нових працівників Теруправління Служби судової охорони у Донецькій області присягнули на вірність українському народові

Опубліковано 21 серпня 2020 року, 16:27

Дев’ять новопризначених працівників Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області присягнули на вірність українському народові під час урочистого заходу, присвяченому Дню прапора та 29-й річниці незалежності України, який відбувся у Дружківці 21 серпня.

Участь у заході взяв начальник управління запобігання та виявлення корупції Донецької ОДА Олег Ставицький, який передав вітальну адресу від голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.

Начальник ТУ Служби судової охорони у Донецькій області Андрій Єпур  привітав гостей та колег iз наступаючими святами.   «За цей невеликий термін ми взяли під охорону 11 судів, збільшуємо кадровий склад нашого управління, здійснюємо охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя. У нас з’явилося багато друзів, які допомагають, підтримують нас, тому дозвольте від імені колективу ТУ Служби судової охорони у Донецькій області віддячити їм та вручити вітальні адреси», – зазначив Андрій Єпур.


За матеріалами пресслужби Територіального управління Служби Судової Охорони у Донецькій області