портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діалог та підтримка бізнесу Донеччини: Донецька обласна служба зайнятості провела Декаду «Зустрічі з підприємцями»

Опубліковано 21 травня 2024 року, 10:47 , Донецький обласний центр зайнятості

Протягом двох тижнів, з 6 по 17 травня, Донецька обласна служба зайнятості провела масштабну ініціативу – Декаду «Зустрічі з підприємцями». Цей період став платформою для плідної співпраці з понад 200 підприємцями різних галузей та рівнів досвіду.

Зустрічі були присвячені підтримці мікро, малого та середнього бізнесу підприємництва у складні часи. Фахівці служби зайнятості консультували підприємців щодо активних програм зайнятості, грантових проєктів, компенсаційних виплат та інших можливостей для розвитку їхнього бізнесу.

Під час обговорення питань підприємці висловлювали зацікавленість у співпраці щодо підбору персоналу, організації суспільно корисних робіт та участі у проєкті «Власна справа». Представники бізнесу ділилися своїми проблемами, пов'язаними з дефіцитом кваліфікованих кадрів, посиленням конкуренції, високими ризиками ведення бізнесу через близькість до лінії фронту.

За результатами декади було встановлено конструктивний діалог між бізнесом та службою зайнятості. Підприємці отримали чітку інформацію про можливості державної підтримки. Фахівці центрів зайнятості здобули цінну інформацію про актуальні потреби та проблеми підприємницького середовища. Обидві сторони висловили бажання продовжувати співпрацю та розвивати партнерські відносини.

Зустрічі в рамках декади стали важливим кроком у напрямку посилення взаємодії між бізнесом та службою зайнятості, що сприятиме економічному зростанню в Донецькій області.