портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для дітей ВПО з Донеччини проводять тренування з кікбоксингу

Опубліковано 21 лютого 2023 року, 17:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

КЗ «Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» разом з Молодіжним центром «Триста Вісімдесят Вольт» м. Курахово  та Молодіжним центром "ЯМаріуполь", які релокувались до Києва, не перестають дивувати цікавими тренінгами та заходами, повідомляє управління сімї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Завдяки дружній команді та небайдужій молоді ВПО, було організовано щотижневі безплатні заняття з кікбоксингу. Наша область багата на крутих спортсменів та талановитих дітей! Навіть в такі тяжкі для країни часи, ми маємо тримати планку та виховувати нове покоління чемпіонів. Тож запрошуємо дітей залучитись до тренувань.

Кікбоксинг — вид спорту, який зародився в 1960-му році. В ньому сполучаються техніка і правила тайського боксу з вправами карате.  

Тренер Данило Проломов родом з Курахового, він професійно займається кікбоксингом понад 13 років і запрошує на безплатне тренування з кікбоксингу для дітей ВПО з Донецької області, яке буде проходити раз на тиждень у молодіжному хабі «ЯМаріуполь_Київ».


За матеріалами  управління сімї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації