портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини долучаються до святкових заходів в хабах Києва та Дніпра

Опубліковано 11 грудня 2023 року, 16:51 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У межах різдвяно-новорічних заходів для учнів освітніх закладів області Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром ініційовано проведення челенджу «Сніжинка», до якого долучились майже 500 дітей.  Учасники із задоволенням прикрашають власноруч виготовленими сніжинками свої оселі та викладають світлини у соцмережі.

Вихованці гуртка центру, які відвідують заняття у режимі офлайн на базі освітнього хабу «Наш Краматорськ» у м. Київ, створили власний адвент-календар з цікавими завданнями, які виконуватимуть під час святкових занять. 

У центрі підтримки ВПО «Ми разом» у м. Дніпро діти виготовляють новорічні прикраси та декорації. На базі пункту незламності Комарської територіальної громади розпочала свою роботу майстерня «Новорічна фейєрія». У зв’язку з безпековою ситуацією заняття проводяться малими групами. Під час майстер-класів гуртківці виготовляють поробки із доступних матеріалів, які не вимагають фінансових витрат, а навпаки, дають життя старим речам. Заняття проходять під гаслом «Життя без сміття».

Для роботи з дітьми у дистанційному форматі фахівці центру розробили BOOK-дискавері «Все-все-все  про Новий рік», доступне за посиланням: https://read.bookcreator.com/CAv8YKhAkCWy13ib99QDoEH7Srj2/qXr-x5VvTpeYMvFgGWcPdQ/KGFrmuz6QBeeRKJHJz2nTA.

Різдвяно-новорічні заходи для вихованців центру тривають.