портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку вищої категорії, які розташовані в гірських районах на І оздоровчу зміну

Опубліковано 17 серпня 2021 року, 16:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сорок дві дитини Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на І оздоровчі зміни до дитячих закладів «Артек-Прикарпаття» (м. Трускавець) та «Соколята» (м. Хирів).

Забезпечення путівками здійснюється централізовано Національною соціальною сервісною службою України в межах програми  «Оздоровлення і відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, які розташовані в гірських районах (районах, в яких розташовані населені пункти, віднесені до категорії гірських)», відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 31.03.2021 № 322 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на оздоровлення                              і відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, які розташовані в гірських районах (районах, в яких розташовані населені пункти, віднесені до категорії гірських)».

До кінця 2021 року планується проведення ще 4 оздоровчих змін у вищезазначених дитячих закладах.

Зміна триватиме 21 день. 

Наступні зміни в ДОТ «Артек-Прикарпаття» та в ДТВО ПВДМ «Соколята» плануються з 09 вересня 2021 року. 

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.