портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на ХІІ тематичні зміни

Опубліковано 07 грудня 2021 року, 11:35 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сімдесят чотири дитини Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на оздоровлення та відпочинок на ХІІ тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек». 

Так, 39 дітей з 04 грудня направились до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на ХІІ тематичну зміну «Святкова корпорація» та 35 дітей з 03 грудня - додержавного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на ХІІ тематичну зміну «Під оберегом Святого Миколая». 

Головним завданням програми тематичної зміни «Святкова корпорація» ДП «УДЦ «Молода гвардія» є духовно-моральне та естетичне виховання.

Протягом тематичної зміни відбудеться ознайомлення з ігровою моделлю через сюжетно-рольову гру «Трилогія», під час якої діти поринуть у світ кінематографу та знімуть власний фільм на різдвяну або новорічну тематику. 

Головними подіями зміни стануть – День прав людини, День благодійності, День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, День Святого апостола Андрія Первозваного, День Святителя і Чудотворця Миколая, Різдво Христове.

Основними завданнями зміни «Під оберегом Святого Миколая» ДПУ «МДЦ «Артек»  є формування художньо-естетичного спрямування.  

Протягом тематичної зміни працюватимуть майстерні дозвілля і фольклору, відкриється мистецький вернісаж новорічних костюмів і ляльковий вертеп, кулінарні курси і новорічна івентагенція. 

Головними подіями зміни стануть – акція «Віфлеємський вогонь в Артеку»; артпарк Артеку: «Новорiчна казка у Артецi», «Герої українського фольклору», «Вертеп-казка»; конкурс «Лист Святому Миколаю»; конкурс новорічної пісні; квест «Зимовими стежками»; освітній фестиваль «Веселих свят»; творчі майстерні «Святковий настрій»; інтерактивні заходи «Святий Миколай до нас завітав»; артеківська акція «Зроби добру справу». 

Зміна триватиме 21 день. 

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.