портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на V тематичні зміни

Опубліковано 23 червня 2021 року, 17:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сімдесят сім дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на V тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек».

Так, 44 дитини з 22 червня направились до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» (м. Одеса) на V тематичну зміну «Творче літо» та 33 дитини з 23 червня - до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на V тематичну зміну «Артек єднає Україну».

Головним завданням програми тематичної зміни «Творче літо» ДП «УДЦ «Молода гвардія» є розвиток творчих здібностей дітей, створення умов для самореалізації у сфері театрального мистецтва, удосконалення форм і змісту дитячої театральної творчості.

Протягом тематичної зміни відбудеться Всеукраїнський дитячий конгрес «Зіркові канікули у «Світі талантів».

Головними подіями зміни стануть – Міжнародний олімпійський день, День молоді та День Конституції України.

Основними завданнями зміни «Артек єднає Україну» ДПУ «МДЦ «Артек» є національно-патріотичне виховання.

Головними подіями зміни стануть – урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей; дитячий фестиваль «З Днем народження Артек!»; фестиваль міст України «Перлина Україна»; парад коміксів «Артек - країна дитинства»; Всеукраїнський флешмоб «Артек збирає друзів»; Ярмарок досягнень «Неможливе можливо очима дітей» та Всеукраїнський культурно-мистецький пленер «Артек - 2021».

Зміна триватиме 21 день.

Наступна зміна в ДПУ «МДЦ «Артек» планується з 16 липня 2021 року, в ДП «УДЦ «Молода гвардія» - з 15 липня 2021 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.