портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих закладів Львівської області

Опубліковано 07 грудня 2021 року, 17:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Шістдесят дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на V оздоровчі зміни до дитячих закладів «Соколята»  та «Артек-Прикарпаття» 6 грудня.

Так,  17 дітей направлені до  дитячого табору відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята» м. Хирів та 43 дитини - до дитячого оздоровчого табору «Артек-Прикарпаття» м. Трускавець. 

Забезпечення путівками відбувалось в межах програми щодо оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, які розташовані в гірських районах. 

Оплата за проїзд дітей до вищезазначених закладів та у зворотному напрямку здійснено за підтримки народного депутата України Дмитра Лубінця та благодійної організації «Я - Волноваха».

Зміна триватиме 21 день. 

Під час зміни діти матимуть можливість не тільки зміцнити здоров’я, але й змістовно провести свій час, беручи участь у різних спортивних змаганнях, майстер-класах, конкурсах, екскурсіях. Крім цього, у вищезазначених дитячих закладах передбачено освітній процес.

Для отримання путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку батькам (особам, які їх замінюють) необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.